Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Salaj

Apele subterane din Salaj sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Salaj si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Salaj se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Salaj

Foraje puturi de mica adancime Salaj

Foraje puturi de medie adancime Salaj

Foraje puturi de mare adancime Salaj

Pe langa serviciile de foraje puturi Salaj putem execuat si denisipari puturi Salaj.

Servcii de realizare puturi forate Salaj de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Salaj cum ar fi: foraje puturi mecanizateSalaj, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Salaj, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Salaj sau geotermale si foraje absorbante Salaj.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Salaj, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Salaj, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Salaj:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Salaj nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Salaj:

Gura VladeseiFodoraVarValea HraneiGlod

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Salaj:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE