Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Ostrovu Corbului, Mehedinti

Apele subterane din Ostrovu Corbului sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Ostrovu Corbului si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Ostrovu Corbului se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Ostrovu Corbului, Mehedinti

Foraje puturi de mica adancime Ostrovu Corbului

Foraje puturi de medie adancime Ostrovu Corbului

Foraje puturi de mare adancime Ostrovu Corbului

Pe langa serviciile de foraje puturi Ostrovu Corbului putem execuat si denisipari puturi Ostrovu Corbului

Servcii de realizare puturi forate Ostrovu Corbului de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Ostrovu Corbului cum ar fi: foraje puturi mecanizateOstrovu Corbului, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Ostrovu Corbului, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Ostrovu Corbului sau geotermale si foraje absorbante Ostrovu Corbului.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Ostrovu Corbului, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Ostrovu Corbului, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Ostrovu Corbului:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Ostrovu Corbului, Mehedinti nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate judetele din Romania:

Foraje puturi IasiForaje puturi CovasnaForaje puturi Satu MareForaje puturi VasluiForaje puturi Tulcea

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Ostrovu Corbului, Mehedinti:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE