Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Neamt

Apele subterane din Neamt sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Neamt si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Neamt se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Neamt

Foraje puturi de mica adancime Neamt

Foraje puturi de medie adancime Neamt

Foraje puturi de mare adancime Neamt

Pe langa serviciile de foraje puturi Neamt putem execuat si denisipari puturi Neamt.

Servcii de realizare puturi forate Neamt de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Neamt cum ar fi: foraje puturi mecanizateNeamt, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Neamt, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Neamt sau geotermale si foraje absorbante Neamt.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Neamt, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Neamt, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Neamt:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Neamt nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Neamt:

NeagraDumbravaOrtastiPangaratiDavid

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Neamt:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE