Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Ilfov

Apele subterane din Ilfov sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Ilfov si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Ilfov se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Ilfov

Foraje puturi de mica adancime Ilfov

Foraje puturi de medie adancime Ilfov

Foraje puturi de mare adancime Ilfov

Pe langa serviciile de foraje puturi Ilfov putem execuat si denisipari puturi Ilfov.

Servcii de realizare puturi forate Ilfov de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Ilfov cum ar fi: foraje puturi mecanizateIlfov, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Ilfov, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Ilfov sau geotermale si foraje absorbante Ilfov.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Ilfov, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Ilfov, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Ilfov:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Ilfov nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Ilfov:

PiteascaLipiaSindrilitaDarvariVidra

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Ilfov:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE