Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Gorj

Apele subterane din Gorj sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Gorj si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Gorj se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Gorj

Foraje puturi de mica adancime Gorj

Foraje puturi de medie adancime Gorj

Foraje puturi de mare adancime Gorj

Pe langa serviciile de foraje puturi Gorj putem execuat si denisipari puturi Gorj.

Servcii de realizare puturi forate Gorj de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Gorj cum ar fi: foraje puturi mecanizateGorj, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Gorj, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Gorj sau geotermale si foraje absorbante Gorj.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Gorj, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Gorj, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Gorj:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Gorj nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Gorj:

BradetelNegomirBercestiDumbraveniCursaru

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Gorj:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE