Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Covasna

Apele subterane din Covasna sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Covasna si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Covasna se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Covasna

Foraje puturi de mica adancime Covasna

Foraje puturi de medie adancime Covasna

Foraje puturi de mare adancime Covasna

Pe langa serviciile de foraje puturi Covasna putem execuat si denisipari puturi Covasna.

Servcii de realizare puturi forate Covasna de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Covasna cum ar fi: foraje puturi mecanizateCovasna, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Covasna, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Covasna sau geotermale si foraje absorbante Covasna.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Covasna, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Covasna, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Covasna:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Covasna nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Covasna:

Aita MareBodosSanzieniValceleBodoc

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Covasna:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE