Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Buzau

Apele subterane din Buzau sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Buzau si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Buzau se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Buzau

Foraje puturi de mica adancime Buzau

Foraje puturi de medie adancime Buzau

Foraje puturi de mare adancime Buzau

Pe langa serviciile de foraje puturi Buzau putem execuat si denisipari puturi Buzau.

Servcii de realizare puturi forate Buzau de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Buzau cum ar fi: foraje puturi mecanizateBuzau, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Buzau, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Buzau sau geotermale si foraje absorbante Buzau.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Buzau, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Buzau, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Buzau:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Buzau nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Buzau:

PodgoriaRosioruPiatra AlbaZarnestiCaltesti

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Buzau:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE