Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Braila

Apele subterane din Braila sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Braila si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Braila se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Braila

Foraje puturi de mica adancime Braila

Foraje puturi de medie adancime Braila

Foraje puturi de mare adancime Braila

Pe langa serviciile de foraje puturi Braila putem execuat si denisipari puturi Braila.

Servcii de realizare puturi forate Braila de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Braila cum ar fi: foraje puturi mecanizateBraila, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Braila, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Braila sau geotermale si foraje absorbante Braila.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Braila, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Braila, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Braila:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Braila nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Braila:

JugureanuFilipestiPolizestiDudescuIanca

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Braila:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE