Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Bihor

Apele subterane din Bihor sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Bihor si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Bihor se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Bihor

Foraje puturi de mica adancime Bihor

Foraje puturi de medie adancime Bihor

Foraje puturi de mare adancime Bihor

Pe langa serviciile de foraje puturi Bihor putem execuat si denisipari puturi Bihor.

Servcii de realizare puturi forate Bihor de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Bihor cum ar fi: foraje puturi mecanizateBihor, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Bihor, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Bihor sau geotermale si foraje absorbante Bihor.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Bihor, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Bihor, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Bihor:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Bihor nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Bihor:

FericeCauasdCalateaSustiuBriheni

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Bihor:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE