Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Bacau

Apele subterane din Bacau sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Bacau si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Bacau se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Bacau

Foraje puturi de mica adancime Bacau

Foraje puturi de medie adancime Bacau

Foraje puturi de mare adancime Bacau

Pe langa serviciile de foraje puturi Bacau putem execuat si denisipari puturi Bacau.

Servcii de realizare puturi forate Bacau de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Bacau cum ar fi: foraje puturi mecanizateBacau, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Bacau, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Bacau sau geotermale si foraje absorbante Bacau.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Bacau, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Bacau, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Bacau:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Bacau nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Bacau:

BuruienisBahnaseniNanestiIliesiNeguseni

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Bacau:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE