Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Arges

Apele subterane din Arges sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Arges si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Arges se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Arges

Foraje puturi de mica adancime Arges

Foraje puturi de medie adancime Arges

Foraje puturi de mare adancime Arges

Pe langa serviciile de foraje puturi Arges putem execuat si denisipari puturi Arges.

Servcii de realizare puturi forate Arges de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Arges cum ar fi: foraje puturi mecanizateArges, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Arges, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Arges sau geotermale si foraje absorbante Arges.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Arges, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Arges, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Arges:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Arges nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Arges:

Rajletu-GovoraManicestiMorastiRomanaJupanesti

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Arges:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE