Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Foraje Puturi LEO executa foraje pentru puturi in Arad

Apele subterane din Arad sunt cunoscute si sub denumirea de ape freatice, ele reprezentand resurse importante pentru locuitorii din Arad si nu numai. Avand in vedere bogatia apelor subterane, dar si proprietatile incredibile ale acestor resurse, solicitarile pentru foraje puturi apa Arad se afla intr-o continua crestere.

Principale tipuri de foraje puturi apa Arad

Foraje puturi de mica adancime Arad

Foraje puturi de medie adancime Arad

Foraje puturi de mare adancime Arad

Pe langa serviciile de foraje puturi Arad putem execuat si denisipari puturi Arad.

Servcii de realizare puturi forate Arad de echipa noastra sun servicii premium. Forajele sunt executate cu ajutorul unei foreze mecanizate si pot ajunce pana la adancimi de 150 de metri.

Datorita experientei acumulate in decursul anilor si echipamentelor profesionale putem efectua o gama larga de foraje in Arad cum ar fi: foraje puturi mecanizateArad, foraje pentru irigatii culturi agricole, foraje pentru uz industriale Arad, foraje pentru obtinerea apei potabile.

In afara lucrarilor de foraje puturi pentru obtinerea de apa putem executa si o serie de foraje mai speciale cum ar fi forajele pentru piloni de sustinere, foraje pentru monitorizarea panzei freatice, foraje pompe de caldura Arad sau geotermale si foraje absorbante Arad.

O alta ramura importanta a serviciilor prestate de noi reprezinta denisiparile de puturi. Aici intra o serie de lucrari specifice de mentenanta foraje puturi Arad, curatare si igienizare puturi forate, reabilitare puturi Arad, restabilire adancime initiala a forajelor.

Lista tuturor serviciilor prestate in Arad:

Pentru orice informatii despre foraje puturi Arad nu ezitati sa ne contactati 0765 170 775 | 0732 425 239

foraj de put apa potabila
foraje puturi apa eficiente

Putem executa foraje puturi in toate localitatile din Arad:

PaiuseniJulitaCaporal AlexaGalsaVidra

 

Cere acum o oferta de pret pentru foraje puturi Arad:

 

Nume, Prenume*:
Telefon*:
Email*:
Detalii:
 
*campuri obligatorii
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ALEGE UN SERVICIU FORARE SAU DENISIPARE?
CONTACTATI-NE