Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN TELEORMAN

Situat in aria geografica a Campiei Romane, Judetul Teleorman are un relief a carui particularitate consta in formatiuni geologice de tip ses aluvial (in Lunca Dunarii). Aceasta caracteristica a zonei se vede si in bogatia retelei hidrografice, formata din ape subterane si de suprafata, atat naturale cat si artificiale. Toate acestea determina o structura a solului complexa, ceea ce favorizeaza forajele de puturi, insa prin metode diferite de la o arie la alta.

Solurile din partea de sud sunt fertile si moi, treptat devenind catre nord din ce in ce mai tari. In aceste conditii, este permisa realizarea unor foraje de puturi cu echipament adecvat si doar in urma unor analize de specialitate asupra hidrologiei locale. Astfel, recomandarile unor persoane avizate in acest domeniu pot fi factorul decisiv pentru a obtine cea mai limpede apa din stratul freatic.

Oferim foraje de puturi in Alexandria si in zonele inconjuratoare prin procedee de executie la cele mai inalte standarde tehnologice. In functie de aria in care se va desfasura proiectul de forare puturi in judetului Teleorman, se va interveni fie cu foraj hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, fie cu foraj cu ciocan de fund pentru formatiunile mai dure, daca este necesar in partea din nord.

Folosim doar materiale de calitate, astfel incat fiecare proiect de foraje puturi in judetul Teleorman sa fie finalizat cu succes. Tubulatura se face cu materiale din PVC rezistent si este raportata la diametrul de sapare, care trebuie sa fie cu aproximativ 150 de mm mai larg. De asemenea, se foloseste umplutura din ciment sau grout, care protejeaza apa din straturile inferioare de contaminarea cu particule de nisip de la suprafata.

Intreg procesul de forare puturi in Alexandria este realizat sub atenta supraveghere a echipei noastre de profesionisti si sub indrumarea unor persoane calificate in analiza tipurilor de sol siĀ  a calitatii pe care o pot oferi resursele de apa la nivel local.