Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN GIURGIU

Situat in imediata apropiere a extremei sudice, judetul Giurgiu insumeaza 1,48 % din suprafata intregii tari. Avand 3 orase si 51 de comune, aceasta zona prospera necesita interventiile companiilor autohtone care se ocupa de foraje puturi Giurgiu, tocmai pentru ca majoritatea locuitorilor nu sunt racordati la sistemul centralizat de alimentare cu apa potabila. Fiind vorba de accesul la o resursa vitala, firma noastra isi propune sa intervina cu succes in judetul Giurgiu pentru implementarea puturilor individuale de apa, alegand drept tehnologie forajul clasic, realizat cu ajutorul noroiului bentonitic.

Tehnologia clasica de forare este ideala pentru particularitatile litologice ale judetului Giurgiu, responsabil fiind procentul amplu al solurilor moi, in special al cernoziomurilor si al solurilor brun – roscate. Primele ofera premise excelente de dezvoltare a agriculturii, continutul lor in humus – compusul care ofera fertilitate unui sol – ajungand si la 4% in anumite regiuni. Cernoziomurile legivate sunt completate de cele irigate si neirigate, dar si de solurile brun – roscate de padure si de cele podzolice. Calitatea solurilor nu este singurul avantaj important pe care il ofera acest judet sudic. O alta particularitate care avantajeaza executarea forajelor de apa in Giurgiu este reprezentata de calitatea apelor, dar si de debitele importante ale statiilor de pompare.

In aceasta zona predomina raurile de suprafata si apele subterane, ambele fiind inzestrate cu o puritate deosebita din punct de vedere fizico – chimic. Apele subterane si cele freatice ofera posibilitati optime de captare pentru persoanele care doresc foraje apa Giurgiu, zonele avantajate fiind reprezentate de lunca Argesului si lunca Dunarii.

Capacitatea de captare scade in regiunea vestica a judetului, mai precis in zonele Arges – Neajlov – Calnistea. Echipa noastra isi propune sa intervina cu succes si in aceste zone deficitare, unde abilitatea de captare a apei potabile scade considerabil, iar implementarea unui foraj particular devine cea mai buna solutie pentru locuitori.