Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN GALATI

Judetul Galati este pozitionat in zona central-estica a tarii si ocupa aproximativ 1.9 % din suprafata totala a Romaniei. Este alcatuit atat din zone urbane, cat si din zone rurale, unde alimentarea cu apa este o caracteristica de baza in evolutia judetului.

In ceea ce priveste caracteristicile solurilor, acestea sunt impanzite de nisipuri, pietrisuri, depozite detritice. Trasaturile structural-litologice manifesta o fragmentare deosebita a tipurilor de relief, astfel ca se intalnesc adesea torente, alunecari sau prabusiri. Ca dominanta caracteristica a solurilor din aceasta zona, putem remarca cu precadere o prezenta din ce in ce mai remarcabila a cernoziomurilor.

Sursele de apa subterane din judetul Galati se regasesc preponderent la adancimi destul de mari, astfel ca pentru executarea lucrarilor de foraje puturi Galati, sunt necesare actiuni de extragere a apelor subterane. Acestea sunt regasite in cele trei bazine: Dunare, Prut si Barlad.

Desigur, sursele de apa de suprafata sunt destul de variate, insa ele implica o serie de costuri mai mari, astfel ca este indicata extragerea apelor subterane, care, pe langa costuri, are si avantajul calitatii. Alimentarea cu apa a judetului se face prin intermediul a 64 de statii, care au rolul de a trata apele, astfel incat ele sa devina potabile.

Pentru a beneficia de cea mai buna apa potabila, este esentiala interventia de specialitate, care executa foraje puturi in Galati, la mare adancime, scotand astfel la suprafata apa de cea mai buna calitate, pe care sa o distribuie catre populatia locala.

Actiunea de forare puturi trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici care asigura succesul unei astfel de operatiuni. De aceea, este esential ca putul sa fie umplut cu pietris sau nisip, ca sa nu existe riscul de contaminare a apei cu substante nocive si este obligatoriu ca zona sa fie dezinfectata, dupa care sa ii fie efectuat un test ce are rolul de a stabili randamentul lucrarii.