Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN CRAIOVA

Relieful de campie din Judetul Dolj favorizeaza agricultura in aceasta zona si utilizarea resurselor de apa nu doar in scopuri casnice, dar si agricole sau industriale. Pentru a oferi accesul rapid la apa potabila curata executam foraje puturi apa in Craiova si pe intreaga arie a judetului Dolj.

Prezenta unor formatiuni de sol moi si medii de tipul cernoziom sau a solurilor aluviale si argiloase fac posibila aplicarea tehnicii standard pentru executarea forajelor de puturi in Dolj, prin intermediul unei tehnologii moderne de circulatie directa de noroi bentonitic. De asemenea, structura hidrografica bogata a zonei este reprezentata de raurile sudice captate de Dunare, dar si de raul Jiu, al carui curs inferior traverseaza judetul. Aceasta harta ne indica posibilitati nenumarate de executie cu succes a unor lucrari de foraje puturi in Craiova.

Instalatiile de forare utilizate de echipa noastra sunt selectionate in raport cu specificul geologic al ariei in care se efectueaza forajele de apa, iar materialele folosite se inscriu in standarde de calitate inalta. Pentru executia de foraje puturi in Dolj si Craiova avem in dotare tubulatura rezistenta de PVC si componente de baza, care asigura buna functionare a putului pe o perioada cat mai indelungata de timp.

De la tipul de margaritar introdus intre peretele tubulaturii si pamant, pentru a delimita si filtra panza freatica superioara de cea inferioara si pana la fluidele tipice acestui proces, totul este o garantie pentru bunul demers al lucrarilor. Astfel, proprietarii din Craiova vor avea acces la foraje puturi apa care le ofera debite puternice si o calitate optima a apei potabile.

Respectam normele de mediu si oferim fiecarui beneficiar acces la resursele bogate de apa prin foraje puturi in judetul Dolj si in preajma orasului Craiova, fie ca este vorba despre un put casnic sau despre unul agricol si industrial. De asemenea, tinem cont de implementarea corecta a fiecarei etape, sub atenta supraveghere a specialistilor: de la demararea lucrarilor prin aducerea instalatiilor necesare la fata locului si pana la raportul de finalizare a forajului, cand s-au indeplinit toate aspectele in ceea ce priveste accesul la apa potabila limpede si utilizabila.