Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN DAMBOVITA

Harta hidrografica a judetului Dambovita indica prezenta unor resurse bogate de apa, fie ca este vorba despre rauri cu afluenti importanti precum Dambovita, Ialomita, Arges sau Neajlov, fie ca este vorba despre lacuri artificiale precum Scropoasa sau Pucioasa. Venim in sprijinul locatarilor si agentilor economici locali cu executia unor foraje puturi in judetul Dambovita si in zona resedintei Targoviste efectuate la standarde inalte de calitate si de profesionalism in baza unei tehnologi moderne. Credem ca toate aceste resurse trebuie exploatate, fiind vorba despre o zona cu potential agricol crescut.

Datorita tipologiei compacte a solului din aceasta zona, expertii nostri recomada efectuarea de foraje puturi in judetul Dambovita prin foraj uscat cu aer cu ciocan de fund. Duritatea reliefului nu avantajeaza tehnicile standard, de aceea este necesar un procedeu care sa permita spargerea rocilor intr-un timp scurt.  Acest mecanism s-a dovedit foarte eficient si rapid, indiferent daca este vorba despre puturi de mica sau de mare adancime.

Tehnologia implementata face fata si in cele mai potrivnice conditii de relief, fiind o solutie curata, deoarece forajul nu mai trebuie spalat pentru a limpezi apa dupa ce a fost introdusa tubulatura din PVC. De asemenea, materialele si expertiza echipelor noastre reprezinta o garantie pentru un proiect finalizat cu succes si intrebuintat pe o perioada indelungata de timp. Selectam pietrisul margaritar in functie de tipul de foraje puturi in Dambovita, astfel incat sa se formeze o izolare completa si optima a straturilor acvifere. Granulatia este introdusa pe marginea tuburilor de PVC, avand rolul de a filtra particulele  de nisip si de sedimente din apa care patrunde in put.

Deoarece vorbim despre foraje in Targoviste si in intreaga zona cu un sol predominant dur, este important ca tubulatura sa fie de cea mai buna calitate pentru a indeplini toate criteriile unei rezistente mecanice superioare.