Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN CALARASI

Executarea profesionala a forajelor intra sub specialitatea personalului nostru, fiecare lucrare pe care o intitiem si o ducem la bun sfarsit fiind plasata sub atentia unui inginer cu experienta in acest domeniu de activitate. Astfel, in realizarea unui foraj de mica, medie sau mare adancime se vor lua in calcul particularitatile litologice ale solului, dar si de gradul de denivelare existent in regiunea respectiva.

Judetul Calarasi este caracterizat de soluri cu o fertilitate peste medie, vasta suprafata de pe teritoriul Campiei Romane avand drept particularitate solurile numite cernoziomuri – cambice, argiloiluviale si carbonatice. Avand in vedere tipologia solurilor din aceasta zona a tarii, specialistii nostri recomanda foraje puturi in Calarasi bazate pe tehnologia clasica, in care se utilizeaza noroiul bentonitic.

Pentru a asigura calitatea si durabilitatea forajelor implementate in judetul Calarasi, echipa noastra se ocupa de ansamblul instalatiilor necesare, dar si de accesoriile utile in executarea profesionala a puturilor de apa. Preturile percepute pentru un foraj apa in judetul Calarasi nu depind doar de particularitatile litologice ale zonei, ci si de scopul forajului – casnic sau industrial, precum si de tipul instalatiei folosite sau de adancimea la care doriti sa se implementeze putul de apa.

Din perspectiva resurselor acvatice, judetul Calarasi este definit de un potential hidrologic avantajat, acesta fiind alcatuit atat din resurse subterane, cat si resurse gasite la suprafata. Resursele variate sunt sustinute de cele doua bazine hidrografice, respectiv cel al Dunarii si cel al Argesului. In zona urbana acestui judet predomina apele subterane, acestea fiind resursele responsabile pentru alimentarea cu apa potabila a persoanelor ce locuiesc in orasele acestui judet, singurele exceptii fiind reprezentate de orasele Calarasi si Oltenita.

Apele subterane pot oferi municipiului de judet nu mai putin de 8,5 – 11 litri pe secunda, ceea ce inseamna un potential enorm pentru persoanele care doresc sa intre in posesia unui foraj propriu. Asadar, va asteptam cu detalii referitoare la locatia in care doriti sa se efectueze interventia si cu date specifice referitoare la debitul asteptat si la tehnologia de forare utilizata.