Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN BUZAU

Judetul Buzau ocupa 2,6% din suprafata totala a tarii si se caracterizeaza prin soluri moi, dintre care putem aminti piatra, nisipurile, argilele sau calcarele.

Apele subterane se gasesc in general la adancimi mari, astfel ca este necesara executarea unor lucrari de foraje puturi Buzau la adancimi de peste 80 de metri. Exista insa si zone unde sunt posibile forarile la adancimi medii si mici.

In general, valoarea debitului este una obisnuita, insa exista si zone in care nu se gasesc ape nici la adancimi foarte mari, astfel ca sunt necesare lucrari de captare a apelor de infiltratie. In cazul acesta, debitele sunt foarte mici, iar rezultatul nu este acelasi ca in cazul rezervelor de apa subterana.

Utilajele folosite pentru executarea acestor lucrari manifesta o calitate deosebita. Intre ele putem aminti betonita, cea care pregateste amestecul necesar pentru realizarea forajului, tevile si tubulatura, care trebuie sa fie realizate din PVC pentru a adauga un plus de rezistenta si durabilitate produsului finit.

Pentru executarea unor foraje puturi in Buzau, este necesara interventia profesionala cu doua tipuri de foreze, caracteristice lucrarilor executate la mare adancime. Este vorba despre cea hidraulica, care dispune de un sistem de circulatie de fluide si cea tip ciocan de fund, care este recomandata in special in cazul in care specialistii se confrunta cu soluri dure.

Dupa finalizarea unui astfel de proces, debitul forajului se va dovedi unul conform asteptarilor, iar calitatea apei este una recunoscuta, mai ales datorita faptului ca a fost extrasa de la adancimi foarte mari, iar acest aspect este direct proportional cu adancimea.

Pentru judetul Buzau, echipa noastra de profesionisti recomanda in special executarea lucrarilor cu ajutorul instrumentelor specifice tehnologiei cu ciocan de fund. Cele mai bune rezultate sunt obtinute prin utilizarea celei mai bune instalatii si a celor mai potrivite accesorii.