Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
forare put

SERVICII DE FORARE PUT IN BRAILA

Specificul solurilor din teritoriul judetului Braila este in stransa legatura cu reteaua hidrografica ampla din zona, care permite executia unor foraje de puturi pentru adancimi mari sau mici. Fertilitatea ridicata a formatiunilor din cernoziom recomanda aceasta arie pentru cei care vor sa investeasca in agricultura sau in diverse ramuri industriale. Oferim atat agentilor economici, cat si locatarilor un serviciu profesionist, care sa ofere apa de calitate, forata in cele mai bune conditii si in urma analizelor efectuate pe teren de catre cei mai pregatiti specialisti ai nostri.

Utilizarea intensa a solurilor fertile din perimetru favorizeaza proiectele de foraje puturi in judetul Braila, lucrarile efectuate de noi adaptandu-se la fiecare tip de relief. Astfel, propunem pentru formatiunile moi si medii un foraj standard cu circulaie directa de noroi bentonitic, pentru a obtine un debit crescut si o calitate foarte buna a apei.

Diametrul recomandat pentru acest tip de foraje puturi in judetul Braila se incadreaza intre 152 de mm si 444 mm, ajungand in adancime si pana la 1000 de metri. Este o tehnica recomandata solurilor cu specific aluvionar si cu o predominanta a rocilor sedimentare. Pe langa executia unui procedeu corespunzator cu tipul de sol din perimetru, expertii nostri folosesc materiale de calitate superioara. Tipul de PVC utilizat, tubulatura raportata la masuratorile corecte ale forajului, tipul de filtre si de pietris margaritar, toate contribuie la o durata de viata indelungata a putului si asigura accesul la cel mai curat strat freatic.

De asemenea, perioada lucrarilor este calculata si in functie de tipul sapaturilor. Un foraj de puturi in Braila cu un diametru mai mic de 150 de mm si cu o adancime de pana la 200 de metri adancime se deruleaza pe parcursul a maximum 5 zile lucratoare, insa pentru proiecte mai ample durata de executie creste.