Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239

Compania noastraFORAJE LEO

Cu o istorie ce porneste in anul 2013, dar si cu un portofoliu amplu de clienti satisfacuti de serviciile primite, compania Foraje LEO devine un operator de incredere pentru publicul autohton in domeniul proiectelor utilitare pentru fluide.

Aceasta arie de activitate presupune executarea profesionala a forajelor de apa, dar si a puturilor pentru pompele de caldura. Pentru a va garanta lucrari ireprosabile, specialistii nostri efectueaza o analiza ampla asupra reperelor morfogeologice, stabilind care sunt metodele si tehnologiile optime de forare.

Astfel, fiecare proiect dus la bun sfarsit va fi unul durabil, ce va functiona la capacitate maxima pentru o perioada indelungata de timp. Alegandu-ne drept partener de incredere, obtinerea confortului printr-un aport optim de apa potabila va deveni un obiectiv usor de indeplinit.

foraje leo

Since 2009ISTORICUL COMPANIEI NOASTRE

2016

Atingerea unui nivel inalt de cunostinte si experienta

Compania noastra tine cont de numeroase detalii in cadrul proiectelor desfasurate, pentru determinarea tehnologiilor, a tubulaturii si a margaritarului folosit tinandu-se cont de conditiile geofizice, de structurile litologice specifice ariei respective, de adancimea, dar si de intrebuintarile finale ale forajului executat. Astfel, putem spune ca nivelul de cunostinte si experienta al personalului nostru a devenit vital pentru succesul oricarui proiect utilitar
2015

Extinderea diametrelor si a tehnologiilor de forare

In urma unei analize ample la nivel hidrologic si a consultatiilor cu viitorul proprietar al putului de apa, echipa LEO Foraje va determina diametrul optim al putului forat, dar si pe cel al tubulaturii. In mod normal, primul diametru se situeaza in intervalul 250 – 311 mm, in timp ce diametrul tubulaturii porneste de la 125 mm si ajunge la maxim 180 mm. Extinderea diametrelor permite executarea forajelor in spatii inguste.
2014

Perfectionarea metodelor de ingienizare si sanitarizare

Indiferent de tehnologia aleasa, dupa ce specialistii nostri introduc coloana filtranta realizata din PVC, pasul firesc este acela de a limpezi apa oferita de catre sistemul de pompare. Pentru limpezirea apei este valorificata tehnica aer – lift, cu ajutorul pompei Mamuth. In final, putul este igienizat cu ajutorul unui strat masiv de ciment, care are rolul de a izola cursurile acvifere exploatate.
2013

Stabilirea tehnologiilor si a materialelor folosite

Compania noastra se foloseste de o gama calitativa de materiale pentru realizarea forajelor de apa si a puturilor pentru pompele de caldura. Astfel, resursele noastre materiale cuprind PVC-ul natural, 100 % ecologic, de tip valplast sau valrom. Din perspectiva tehnologiilor folosite, acoperim forajul cu circulatie directa sau indirecta, utilizand si instalatiile hidraulice in executarea forajelor de medie sau mare adancime.