Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN TELEORMAN

Judetul Teleorman reprezinta o arie importanta a Campiei Romane, in special datorita pozitionarii si caracteristicilor geomorfologice ale zonei. Pentru ca relieful format din soluri moi la sud devine treptat mai tare inspre nord, recomandam denisiparile in Teleorman cu o frecventa regulata, la intervale de timp intre 5 si 10 ani sau chiar mai frecvent, in functie de calitatea forajului. Este specific ca solul sa isi modifice textura datorita infiltrarii apei in structura faliilor de pamant, pentru anumite perioade de timp.

Astfel, deseori se inregistreaza un nivel ridicat de impuritati la nivelul superior al panzei freatice, care in timp contamineaza apa din adancime, blocand filtrele forajului. Prezenta particulelor fine de nisip in put diminueaza considerabil calitatea apei si intrebuintarea ei de catre beneficiari. Acest lucru se intampla din cauza unui foraj executat necorespunzator, din materiale de slaba calitate, cum ar fi o granulatie nepotrivita a margaritului. Rezultatul este un debit scazut si o formula impura a stratului acvifer utilizabil.

Este momentul in care interventia unei echipe de specialisti devine mai mult decat necesara. Oferim denisipare judetul Teleorman in urma unei analize de specialitate, urmand ca metoda implementata la nivelul fiecarui proiect sa aduca garantia unei resurse de apa potabila pentru o perioada lunga de timp.

Oriunde este necesara denisiparea in Alexandria si in localitatile inconjuratoare, se intervine la fata locului cu o pompa mamut, ce curata apa prin aer comprimat, eliminand sedimentele. Rezultatul este nu doar o panza freatica limpede si curata, ci si largirea ariei de captare a putului, fapt care determina un debit superior.

Este importanta interventia unor specialisti, care sa preia cu exactitate datele forajului si ale solului, astfel incat denisiparea in judetul Teleorman sa fie efectuata fara riscuri, precum spargerea tubulaturii sau o evacuare precara a sedimentelor, care sa amelioreze problema doar temporar. Sunt necesari cativa pasi, precum masurarea termometriei, dotarea cu pompa mamut sau cu alte ustensile in functie de gradul de colmatare, perierea filtrelor sau recimentarea forajului, totul fiind efectuat cu avizul specialistii nostri.