Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN GIURGIU

Prin intermediul serviciului de denisipari puturi Giurgiu ne propunem sa redam functionalitatea forajelor particulare de care locuintorii din acest judet au foarte mare nevoie pentru mentinerea confortului in gospodarii. In mod normal, colmatarea putului de apa constituie un proces care nu poate fi evitat, el datorandu-se acumularii particulelor fine de nisip si pietris care se gasesc in stratul de apa. Acestea se vor depune in timp in jurul coloanei filtrante. In zonele predispuse, unde solurile sunt predominant nisipoase si argiloase, acest risc de colmatare al forajelor casnice se amplifica.

Exceptand particularitatile legate de structurile litologice, motivele de colmatare a puturilor de apa se extind catre origini diverse, uneori fiind responsabila suprasolicitarea forajului, constructia initiala deficitara sau nerespectarea calendarului propus de firma care a realizat forajul. Indiferent de motivul care va indeamna sa apelati la serviciile noastre de denisipari in Giurgiu, specialistii nostri sunt gata sa va ajute cu interventii profesionale, utilizand instalatii, pompe sau alte instrumente a caror calitate respecta standardele impuse la nivel european.

Metodele de interventie sunt doua la numar, iar selectionarea variantei potrivite necesitatilor dumneavoastra depinde de adancimea forajului casnic sau industrial caruia doriti sa ii redati functionalitatea. Aportul de nisip nociv pentru organismul uman poate fi indepartat cu ajutorul a doua tehnologii de actualitate, respectiv lacaritul sau cea care se foloseste de pompa Mamuth, numita si tehnologie aer – lift. Iar daca prima vizeaza forajele traditionale, executate la mica adancime, cea de-a doua optiune acopera cu succes interventiile la forajele de medie sau mare adancime, unde se atinge coeficientul optim de sumergenta ce garanteaza eficienta instalatiei de aerlift.

Dupa ce se realizeaza decolmatarea putului de apa prin metoda recomanda de specialistul care evalueaza adancimea la care lucreaza forajul si avariile existente la nivelul instalatiei, aceasta trebuie sa fie urmata de o limpezire a apei, astfel incat alimentarea cu apa potabila sa fie din nou posibila in conditii de siguranta. Nu in ultimul rand, in urma acestor interventii specialistul echipei noastre va fi capabil sa creioneze cu precizie parametrii de exploatare pentru ca eficienta forajului sa nu mai fie compromisa pe viitor.