Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN GALATI

Denisiparea reprezinta unul dintre procesele esentiale care contribuie la succesul unei actiuni de forare. De aceea, specialistii recomanda acordarea unei atentii deosebite acestor tipuri de activitati, astfel incat sa nu intampine probleme cu lucrarile deja efectuate in zona.

Prin denisipare, sunt indepartate particulele de nisip, care s-au depus pe peretii filtrului. In timp, aceste depuneri pot cauza probleme grave si pot impiedica circuitul natural al apei. Pentru a preveni astfel de situatii, este esential sa se efectueze constant denisipari puturi Galati atat in ceea ce priveste lucrarile executate pentru accesul general, cat si pentru cele individuale (lucrarile executate pentru locuinta sau afacere).

Lucrarile de denisipare se realizeaza cu ajutorul unei pompe speciale air-lift/ Mamuth. care are capacitatea de a impinge particulele de nisip si de a le indeparta, astfel incat fluxul sa se manifeste in mod natural.

O astfel de operatiune este necesara in momentul in care remarcati depuneri excesive pe decantor. Daca interventia nu este rapida, nisipul poate ajunge in dreptul filtrelor, obturandu-le si astfel, scazand debitul. Totodata, specialistii recomanda interventia la un interval de 2 sau 3 ani de la efectuarea lucrarii de forare in cazul puturilor de adancimi mici. In cazul lucrarilor la adancimi medii si mari, intervalul creste, ajungand pana la 5-10 ani.

Aceste lucrari pot fi astfel incadrate in categoria actiunilor de intretinere a forajelor executate. In judetul Galati, numarul acestor puturi este in continua crestere, mai ales datorita rezervelor impresionante de apa, astfel ca trebuie efectuate constant lucrari de denisipari in Galati.

Principalul avantaj al acestor lucrari de denisipari Galati este acela ca maresc permeabilitatea si indeparteaza elementele ce impiedica circuitul natural al apei. Raza forajului este marita, la fel si debitul, iar pierderile de sarcina sunt diminuate semnificativ.