Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN CRAIOVA

Zona de campie in care este amplasat teritoriul judetului Dolj are o retea hidrografica bogata, insa prezinta si formatiuni de sol acoperite cu dune de nisip. Acest fapt indica un nivel ridicat de sedimente, care se regasesc si in formula straturilor acvifere superioare. Sub aceste circumstante, devine foarte importanta calitatea forajului, procedeul pentru denisipare fiind recomandat la un interval de 5-10 ani. Insa, cu cat debitul scade mai frecvent (chiar la perioade de 2 ani), cu atat este mai evidenta calitatea redusa a materialelor utilizate.

De asemenea, efectuarea unor denisipari in judetul Dolj necesita o analiza ampla a particularitatilor locale de sol si a resurselor de apa, dar si colectarea de informaii despre forajul existent. Pentru o intrebuintare indelungata a acestuia si pentru a avea acces la apa curata, oferim servicii pentru denisipare in Craiova si pe intreg teritoriul judetului Dolj.

Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa intervina cu instalatiile necesare in functie de tipul si de dimensiunea putului. Procedeul are la baza introducerea unei pompe cu liftare de aer in interiorul tubulaturii, avand ca scop curatarea filtrelor obturate de particulele de nisip. De asemenea, se urmareste o largire a ariei de captare, care va genera un debit crescut. Pompa mamut ajuta si la curatarea pietrisului filtrant, a carui granulatie are rolul de a opri patrunderea particulelor de nisip in apa.

Proiectele noastre pentru denisipari in judetul Dolj au fost duse la final cu succes datorita echipei de experti, care monitorizeaza atent fiecare pas, dar si datorita tehnologiei de inalta calitate pe care o folosim de fiecare data. Putem sa venim in ajutor cu experienta profesionistilor nostri, care cunosc importanta de a colecta toate datele pentru demararea procedurilor. Fiecare proiect pentru denisipari in Craiova este implementat in functie de informatiile despre foraj, astfel incat putul sa nu fie expus la anumite riscuri. Altfel, fie decolmatarea este efectuata superficial, fara rezultate de lunga durata, fie exista pericolul de a sparge tubulatura.