Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN DAMBOVITA

Specialistii recomanda pentru judetul Dambovita forarea uscata, care se realizeaza prin tehnologia denumita ciocan de fund, pentru ca in zona se gasesc soluri tari, care au devenit compacte. Avand in vedere faptul ca apele subterane din zona se gasesc la adancimi destul de mici, se realizeaza in special puturi forate la mica adancime.

Pentru acestea, este recomandat ca, o data la 2 sau 3 ani sa fie efectuate lucrari de intretinere. In cazul forajelor la adancimi mici, nisipul se depune mult mai repede si mult mai usor, astfel ca, pentru o buna functionare a lucrarii sunt necesare interventii de mentenanta: denisipari Dambovita.

Innisiparea este procesul prin care firele de nisip se depun la baza filtrului, formand piedici in calea apei. In felul acesta debitul scade considerabil, iar lucrarea nu mai poate functiona la capacitate maxima. De aceea, este necesara efectuarea unor lucrari de denisipari Targoviste, care sa redea apei debitul initial.

Printre beneficiile unei astfel de lucrari de mentenanta se numara si cresterea permeabilitatii si evitarea nisiparii. Raza forajului este marita si ea odata cu debitul, iar pierderile de sarcina, ce pot fi remarcate in special in zona activa a filtrului sunt micsorate.

Pentru puturile de mica adancime se folosesc instrumente mecanice, care au capacitatea de a absoarbe nisipul prin tehnica vid sau cu instrumente ce folosesc tehnologia aer-lift. Acest sistem extrage dopul de nisip care s-a format de-a lungul timpului din cauza depunerilor. Pentru a preintampina astfel de probleme, echipa de profesionisti recomanda utilizarea unei tubulaturi din PVC pentru ca, in cazul celei din beton, sansele ca nisipul sa se depuna sunt mult mai mari.

Chiar daca nu intampina probleme, detinatorii sunt sfatuiti de specialisti sa initieze o operatiune de denisipari Targoviste o data la 3 ani, pentru a se asigura ca totul functioneaza in mod natural.