Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN CALARASI

Denisiparea forajului este esentiala pentru buna sa functionare si reprezinta un proces care se deruleaza in mai multe etape. Astfel, fiecare interventie care vizeaza denisipari puturi in Calarasi presupune parcurgerea acestor pasi, scopul final fiind acela de a inlatura cantitatea de nisip pe care fiecare put este predispus sa o stocheze la un anumit interval de timp. Direct proportional cu a sa cantitate creste si gradul de obturare a panzei freatice, aspect care determina un debit din ce in ce mai scazut si mai abundent in impuritati solide.

In functie de datele pe care ni le furnizati cu privire la gradul de exploatare al forajului devine mai facila determinarea precisa a cauzelor ce au condus la colmatarea putului de apa, astfel incat sa le corectam si sa le eliminam pe viitor. De asemenea, prin intermediul serviciului de denisipari ne propunem sa marim permeabilitatea si raza efectiva de captare a forajului, urmand ca debitul sa creasca si el direct proportional. Prin stoparea elementelor fine si prin diminuarea pierderilor de sarcina ne propunem sa rezolvam dilema impuritatilor, oferindu-va din nou posiblitatea de a va bucura de apa potabila cu un gradient optim de minerale si saruri.

Ca prima etapa a procesului de decolmatare amintim spalarea interioara si exterioara a coloanei filtrante, acest procedeu efectuandu-se cu ajutorul injectiei. Pentru forajele implementate cu ajutorul coloanei filtrante, cel de-al doilea pas in procesul de decolmatare este lacaritul cu lingura, urmat de procesul de pistonare. Metoda de curatare folosita pentru denisipari puturi Calarasi va fi aleasa de specialistii nostri in functie de gradul de innisipare a forajului, dar si de particularitatile de constructie ale acestuia. Gama de preturi este una personalizata, fiecare interventie fiind stabilita dupa ce specialistii efectueaza o analiza explicita asupra avariilor existente, a gradului de exploatare la care a fost supus respectivul foraj, dar si asupra utilajelor necesare pentru eliminarea depunerilor abundente din stratul de apa.