Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN BUCURESTI SI ILFOV

Inainte ca dumneavoastra sa stabiliti necesitatea unui serviciu de denisipari puturi in Bucuresti sau Ilfov, devine necesara intelegerea pe deplin a acestui proces. Astfel, una dintre cele mai facile explicatii asupra procesului numit denisipare se raporteaza la extragerea minutioasa a particulelor fine de nisip din cadrul stratului de apa, urmata de eliminarea completa a acestora in afara forajului.

Totusi, in interiorul stratului de apa raman particulele de nisip de dimensiuni mai mari, care la randul lor pot fi indreptate catre coloana filtranta a putului, unde formeaza un baraj natural pentru particulele mai mici de nisip si pietris. Drept rezultat, debitul de apa oferit de forajul dumneavoastra va creste considerabil, ajungand la capacitatea sa din momentul proiectarii initiale.

Cauzele care determina colmatarea unui put de apa sunt numeroase si se pot concretiza atat in functionarea deficitara a sistemelor prin care se pompeaza apa, in nerespectarea particularitatilor de constructie a forajului sau in lipsa denisiparilor periodice, recomandate de orice firma care se ocupa de implementarea forajelor particulare. Pentru ca apa sa isi mentina gradul optim de puritate si sa ofere mineralele care i-au adus statutul de resursa vitala, ea trebuie sa provina dintr-o sursa sigura, igienizata si constant supusa testelor de calitate.

Conform specialistilor nostri, serviciul de denisipare puturi Bucuresti sau Ilfov trebuie sa fie accesat periodic, in functie de adancimea la care s-a realizat forajul, de gradul de permeabilitate a coloanei filtrante, de particularitatile de constructie ale putului sau de diametrul ce caracterizeaza tubulatura. Desi periodicitatea acestui serviciu este stabilita de firma care s-a ocupat de executarea initiala a forajului, pot exista si abateri de la aceasta regula in cazul in care aportul de nisip este vizibil cu ochiul liber in cadrul procesului de exploatare, dar si in momentul in care debitul scade sub nivelul asteptat.

Metode pentru denisipari puturi apa in Bucuresti si judetul Ilfov

Compania noastra va pune la dispozitie mai multe metode pentru denisipari puturi apa in Bucuresti sau imprejurimi, procedeele specifice fiind reprezentate la lacaritul cu lingura de foraj, dar si de interventiile pentru decolmatarea forajelor efectuate cu ajutorul pompei Mamuth. Acesta din urma este cunoscuta si sub denumirea de instalatie “aer – lift”, iar spre deosebire de liingura de foraj, ea isi dovedeste randamentul optim in cazul forajelor de medie sau mare adancime. Asadar, nu doar initiativa de a opta pentru denisipari puturi Bucuresti sau Ilfov este esentiala pentru recapatarea debitului de apa potabila, ci si metoda pe care specialistii in domeniu o aplica pentru a reda functionalitatea respectivei instalatii.

Lacaritul este o metoda particulara de denisipare put, ea fiind aleasa de specialistii nostri in contextul in care nu existra conditii favorabile pentru interventiile cu ajutorul tehnologiei aer – lift. Procedura este una relativ simpla si se bazeaza pe utilizarea unui instrument special, numit lingura de foraj, care se introduce pana la nivelul filtrului unde s-au depus impuritatile solide de mici dimensiuni. Prin utilizarea instalatiei aer – lift, specialistul in denisipari puturi testeaza capacitatea maxima de debitare a unui foraj, care este cu circa 25 % mai mare decat cea recomandata pentru exploatarea din perioada de folosinta.

Asa cum metodele de denisipari puturi apa Bucuresti pot varia in functie de particularitatile forajului particular, in aceeasi nota difera si tarifele percepute pentru serviciile oferite de catre echipa noastra. Calitatea resurselor acvatice, adancimea la care a fost efectuat putul de apa si gradul de avarie al acestuia sunt factorii care influenteaza decisiv pretul unei interventii de denisipare.

Contrar asteptarilor, simplitatea procesului de decolmatare este invers proportionala cu adancimea putului, iar din aceasta cauza utilizarea metodei aer – lift se va concretiza intr-o gama mult mai accesibila de tarife, spre deosebire de costurile pe care le presupune lacaritul cu lingura de foraj. De asemenea, in stabilirea unui cost final intervin si evetualele reparatii care trebuiesc aduse forajului pentru ca acesta sa functioneze optim la finalul interventiei.