Contact rapid: 0765 170 775 | 0732 425 239
denisipari puturi

SERVICII DE DENISIPARE PUT IN BRAILA

Formatiunile geologice din zona Brailei predomina in cantitati mari de nisip si de sedimente, care afecteaza intr-o anumita masura si suprafata apelor din aceasta zona. Recomandam serviciul nostru pentru denisipari in judetul Braila, echipa noastra de profesionisti fiind pregatita sa intervina la intervale de timp specifice, cat si atunci cand calitatea apei se deterioreaza inainte de termen. Astfel, desi se recomanda denisiparea forajului intre 5 si 10 ani, specialistii nostri sunt calificati sa remedieze si problemele aparute mai devreme, scopul final fiind de a reda accesul beneficiarului la apa de calitate, indiferent de tipul putului.

Daca debitul devine din ce in ce mai scazut, iar apa contine impuritati, este momentul ca noi sa intervenim si sa identificam principala problema. De obicei particulele fine de nisip patrund in filtrele putului si le blocheaza. Pentru a le inlatura, se introduce o pompa mamut, care curata filtrele prin compresie cu aer si care induce reamenajearea naturala a pietrisului filtrant de pe fundul putului.

Fiecare lucrare pentru denisipari in Braila prezinta anumite particularitati si corespunde unor criterii. Pentru o executie corecta este necesar sa se identifice tipul de tubulatura folosita, dimensiunile acesteia, adancimea forajului, ce cantitate de pietris filtrant s-a utilizat sau chiar masurarea apei statice din interiorul putului. La final se va intocmi un raport al rezultatelor obtinute.

Este important sa apelati la o echipa de profesionisti, care lucreaza doar cu tehnologie moderna, deoarece este un mod de a preveni riscuri, precum spargerea tubulaturii PVC sau efectuarea  unor denisipari superficiale, care nu vor reduce prezenta impuritatilor din apa.

Un proiect de denisipari in Braila care este finalizat cu succes inseamna nu doar curatarea stratului acvifer, ci si imbunatatirea debitului sau optimizarea capacitatii de functionare a filtrelor. Astfel, indiferent de tipul de foraj, scopul este de a-l face utilizabil pentru o perioada de timp indelungata.